fredag 11 maj 2007

Kvartsfinaler!


På lördag är det till slut dags för kvartsfinalerna i TXRD. Eftersom Holy Rollers slog Putas del Fuego är de det enda laget som inte behöver kämpa sig genom slutspelet. Så på lördag kan Punky Bruiser, Smarty Pants, Sister Mary Jane och de andra koppla av och bara ägna sig åt at hjälpa till med produktionen.

Det var länge oklart vilka regler som gällde angående vilka som skulle mötas i kvarten, men till slut stog det klart att det blev en traditionell lösning där slutliga tvåan i ligan möter femman och trean möter fyran. Vilket ger följande:

Match 1
Putas del Fuego vs. Rhinestone Cowgirls

Match2
Cherry Bombs vs. Hellcats

Matcherna spelas direkt efter varandra, så när det är klart mellan Putas och Rhineys så äntras planen av Cherrys och Hellcats. Förhandstipset säger givetvis att Putas komer sopa banan med Rhineys, men i den andra matchen är det betydligt osäkrare. Men de flesta förståsigpåare tror ändå på Cherry Bombs. För att inte tala om att många hoppas på dem eftersom de är det enda lag som aldrig gått till final. Men vi får se mer på lördag. En lördag som också innebär det första sammankallande mötet för Stockholms egen liga!

Inga kommentarer: