torsdag 12 april 2007

Helgens begivenhet


På söndag så var det då åter dags. I Austin hos TXRD smäller det mellan Hellcats och Cherry Bombs i en match som gäller prestige. Och det är inte lite prestige heller. Cherry Bombs hade hoppats på att det här sulle vara säsongen då de till slut skulle visa att de inte längre är "nykomlingarna" utan slåss om topp-placeringarna. De hade hoppats att de till slut skulle kunna gå till slutspel med max en förlust i ryggen, att de inte bara skulle kunna slå de bottentippade Rhinestone Cowgirls. Men efter en snöplig övertidsförlust mot Putas Del Fuego och en tight match mot Holy Rollers står de med endast en vinst och två förluster i ryggen. Inte direkt vad de hopptas på i början av säsongen. Visserligen har de fortfarande, teoretiskt, chansen att ta mästerskapstiteln men det är en lång väg. Dessutom en väg som känns ännu mer osannolik om de inte klarar av Hellcats på söndag.

Hellcats å andra sidan vill visa att de inte tagit så mycket stryk av de senaste årens turbulens som många vill göra gällande. De har under de senaste åren haft interna slitningar och andra problem som lett till att fyra veteranspelare(Clownsnack, Lunatic, Catalac och Honey Homicide) inte spelar med dem i år. Visserligen fick de Ruby Sioux som present av Cowgirls, men hon kan inte täcka upp förlusten av fyra veteraner.

För att göra det hela än mer spännande så går det rykten om att Mighty Aphrodite eventuellt kommer spela med Cherrys eftersom hon faktiskt just nu har alternate-status och inte räknas som ordinarie i Cowgirls. Men vi får se, även utan Migthy lär Titz McGee och Kate or Dye göra bejublade framträdanden.

Dessutom har den kända spå-katten Turner från TXRDs forum förutspått att Cherry Bombs kommer vinna. Och än så länge har han bara haft fel två gånger av sjutton!

Inga kommentarer: