lördag 28 april 2007

Giganternas kamp!


Nu i helgen smäller det, och de smäller rejält!
Regerande mästarna Putas del Fuego möter Holy Rollers i TXRDs sista ordinarie match för säsongen. Ni läste rätt efter söndagens match är vi framme vid slutspelet.

Snacket innan har varit förvånandsvärt lugnt och väldigt lite har sipprat ut från de båda lägren. Mycket talar för att det är lugnet före stormen. Bäge lagen är ju obesegrade i år och vinnaren av matchen går direkt vidare till finalen den 23e Juni. Så det är inte bara prestige som står på spel.

De som möts är två starka och beslutsamma lag som sannolikt kommer satsa hårt defensivt för att stoppa varandas jammers. Putas vet att de kommer få väldigt svårt för spelare som Sister Mary Jane och Smarty Pants, och kommer sätta hårt tryck på dem för att minimera deras poängplockande. Samtidigt får Punky Bruiser, Mz. Behavin' och de andra i Rollers försvar mycket jobb med att stoppa Venis Envy och Chola. Men som sagt, trots att många poängplockare av allra högsta rang finns på planen blir nog poängen låga just som en följd av det massiva försvar vi troligtvis kommer få se.

Inga kommentarer: