torsdag 15 mars 2007

Rat City Rollergirls

När de västra regionalmästerskapen, Dust Devil '07, avgjordes härom veckan skrällde det till ordentligt. Förhandstippade Texas Rollergirls åkte ut redan i semin och istället vann Seattlebaserade Rat City Rollergirls med sitt Rat City All-Stars.

Det gör Rat City Rollergirls till en av de mest intressanta ligorna när det gäller Flat Track Derby. Rat City Rollergirls består av fyra lag, Derby Liberation Front, Grave Danger, Sockit Wenches och Throttle Rockets. Publikfavoriter är Grave Danger med sin scräck-image, men tippade som segrare i år är Derby Liberation Front. Än så länge är det svårt att veta hur väl spåtanternas utsagor stämmer, eftersom det bara spelats två matcher för säsongen.

Som många andra Flat Track-ligor så kör RCRG med två matcher vid samma tillfälle. Och de första för i år gick av stapeln 24 februari. Då DLF spöade Trottle Rockets och Grave Danger fick Sockit Wenches på fall. RCRG har en match i månaden så vi får vänta ända till den 31 mars innan vi får veta hur det fortlöper. Under säsongen kommer även en hel del lag från andra ligor på besök och även de matcherna spelas vid samma tillfällen som de ordinarie matcherna. Ett trevligt sätt att få säsongen att bli lite längre. Så här ser spelschemat ut:

Bout 1 - 24 Februari, 2007
Derby Liberation Front vs. Throttle Rockets
Sockit Wenches vs. Grave Danger
Vinnare:
DLF and GD!


Bout 2 - 31 Mars, 2007
Grave Danger vs. Throttle Rockets
Sockit Wenches vs. Duke City Derby (NM)



Bout 3 - 21 April, 2007
Sockit Wenches vs. Derby Liberation Front
Grave Danger vs. Alcatraz Escapees - Bay Area Derby Girls Travel Team - (CA)



Bout 4 - 26 Maj, 2007
Throttle Rockets vs. Sockit Wenches
DLF vs. Honky Tonk Heartbreakers - TXRG (TX)
!

Bout 5 - 24 Juni, 2007
Derby Liberation Front vs. Grave Danger
Throttle Rockets vs. Mile High Club - Denver Roller Dolls Travel Team (CO)



Bout 6 - 28 Juli, 2007
SEMI
FINALER



Bout 7 - August, exakt datum kommer
MÄSTERSKAPS
MATCH


Inga kommentarer: